testingg .

Sunday, 21 October 2012

Gula - gulaaaa :)

haloo , tajuk yangg pelik tapi cerita yang menarik . aisehhh ~ kununla . hahaha . cerita ini mengenai kisah kemarin . kami jalan-jalan buang boringg . haha . stay time hujan macam sweet couple xDD aitsss , jangan pikir bukanbukan . sy sokong dea utk mendapat princess dea okk , sy baca lg msg2 durgg ( hafal ) wahaha . about yesterday bukan sweet moment tp precious moment :) ya laaaa , kami mana pena sweet . betumbuk seja selalu , hahaha . not friend , not brother . so what are we ?? we are sasau'sasau . hehehe :P nda baaa , oii . jangan ko tumbuk tu skrin lappy baca ne blogg . kita kan suka sasau ;3 ada yg gurauan , ada jg yg ikhlas dr hati sy yang suci ne xD dea nda mo kunun suda kena pggl cicak , comel pun tu nickname . hehe . mimangg bah kau , nda menghargai ==' sehhhh ~ jdiii , pggl dea gulagula sbb itu tanda perkenalan kami . anywayy , susah mo explain relation yang gila di kepala otak kami . XD baru jaaa ba kmi kenal ne , blum 1 bulan pun ( yaka ?? ) . antam laaa , itu ikut pekiraan sy laa . plan harini , buat kek utk si gulagula ne . kek purple ;p sbb itu tanda kaler dea sama org yg dea suka :) hehehe . walaupun kami ne rapat , teada orgg tau sbb nnti orgg byk pikir lainlain . lgpun sy ne ada stalker , AHAHAHAHA ! gilaa -.- . kami punya tempat lepak sanaa full house atau glnggang basket d skola :P kerja kami sebenarnya berceritaaaaa ja sampai kami lapar . hahaha . sy buat ne post utk dea sbb sy tau dea tnggu'tnggu ne sy post utk dea , dea kan suka rasa terharuu xDD bhaaa , ko free ka ? jumm kita pi bulan . bosann ouu di tenom ;p

p/s - panat saya edit balik ne post , banyak sia padamm :P


xoxo - maggrawkdeawesome <3

Saturday, 20 October 2012

ini permintaan sii geng karas :D

haiii , saya ada saturangg geng karas :p nama dea di rahsiaaa kan sebab nanti dea gagal dalam percintaan . HAHAHA , dea sgt noob ~ nda baaa . dea bagus , sembuii ( kunun laaa ) . cara kami kenal sangat pelik laaa , dea mau bagi gulagula kunun . tapi saya ingat dea mainmain , soo saya buat dun care . rupanya , hati dea terguris . dea cakap laaa yg sy ne tembirangg . ohmyyyyyy XD akhirnyaaa , kesalahfahaman itu selesai di gelanggang basketball . berkawan la kunun kamii , saling bermaafan . silly things spjg kami bkawan adalah , kami di salahertikan . means ada laa yg pi sound dea kunun , mgaku lagi tu buifren saya . wahhh3 . sbar sejalaaa~  chehhh ~ tapi dea ne ndatau la ikhlas ka nda bkawan . sbb pandai jadi jahat baaa gaya dea sama sayaa . kalo baikk , yangg terlampau baik . aisehhh , kau marah ka ne baca ? XD hahah . sy suda buat post khas ne untuk kau , kadi nda bole marah . belanja cola okk ? :pp kami punya persahabatan yang indah ne cuma dalam dunia kami jaaa , orang lain nda bule tau sebab ada laaaaa tu xD semoga kami sentiasa gembira bersama . hahaha , mcm couple pulak . trololol ~ no larrr . saya doakan dea berjaya mengejar kebahagiaan dea , and utk geng karas ku . ' saya sentiasa di sini untuk ko ' hehehe .


p/s - met u as a chance , being friend wit u was luck . to keep the relationship is up to u and me :)



xoxo - maggrawkdeawesome <3

Friday, 19 October 2012

hai , heloo :)

otak blur ~ saya cuma rasa ingin minum cola saat ini ;p