testingg .

Friday, 2 November 2012

Part 1 :)

haii you . haha , tajuk agak weird . sebab akan ada 3 part yg sy akan post . well , lama sy janji'janji sama tuu org kan . now , sy post laa utk dea . hehe . first peristiwa yg akan sy cakap adalah moment kami pigi keningau samasama . it was a veryvery good dayy until i got text from my friend . haha . -..- pasal apaa ? sehh , adalah tuu . yg penting sua settle dgn jayanyaa :D apa kunun kami buat d keningau , haha C: pusing'pusing tempat yg sama sampai laaaa kami boring . pkara yg pling mengejutkan juga adalah terjumpa sama guru kelas ku , adehh . we just friend ~~~~ tapi kenyataanya d mata mereka , imma pro . lol , xD sambung lagii , hm . ada kami nampak babyboy yg sangat comel ;3 tp kesiann ne , ada driver yg palui p drive mcm bapa dea punya jalan =oo= mau ja sy turun ambik batu besar umban tu kreta . tp sy xda mampu pn buat apa apa :( hmmmm ~ apa lagi arrr mo ckp . mau tau beberapa perkara pasal sii dea ne ? nahh . sy list dulu pkara yg sy tau . dea x suka kismis , HAHAHA . itula ko palupaaa tu ;p dea x makan mayonaise , ehh ! ngam ka tu ejaan . antam ja laa , the reason is dea muntah darah nanti . hehe . XD dea suka purple laaa sgt , dunno ikhlas ka wrna kgmaran dea ne ;p apaaa lagi ? hmm. dea anak pertama ysg masi manja sama mamii dea wlupn dea sda angkol2. haha , oii ~ jgn ko marah k ? sy syg ko bh , itula sy ingat ne semua walaupun ada niat mo mengijik . ahaha XD sbnarnya kmi byk keserasian wlupn pada luarannya nampak setiap apa kami inginkan bercanggah. sumtimes terfikir juga , dea rindu sy ka kalo sy mmg tiada suda d hidup dea nnti ........... ada pkara yg masih d tnggu untk menentukan hal itu. sgala kemungkinan masih ada. :') apapun , selama kita masih berkawan. sy mo kau tau , ko bermakna untuk sy. ko slalu buat sy gembira tanpa ko sedar. bila ja sy perlukan ko, ko x ragu2 mo kwn sy. wlupn gaya ko kdg2 bikin panas , itula jg gurauan yg bole buat sy ktawa. haha :'D btw , mo dkat suda befday ko kann ? bingung juga mo bg apa , tp sy bg ja apa yg sy mampu k . :) biarlaaa sy wish ko awal'awal di sini . hehe . HAPPY BIRTHDAY my gulagula :) jgn ko nakal , ko pnya ntibody tuu lemah. jalan skit pn ko penat suda, mudah tjatuh lagi. nnti kalo sy suda teda, teda yg mo kc slamat ko ok ? ;'p jadilah diri ko yg sbenar'benarnya. kalo org itu ikhlas syg ko , mcmana keburukan pn dea akan terima. percayala :) semoga kehidupan ko berjalan dgn lebih baik dan lancar. sihat dan ceria setiap saat. thanks utk semuanya. masa, wang dan juga segala yg tidak mampu sy katakan. ko bagus bah sebenarnyaaa , jgn ko risau. kalo sy slalu ckp ko jaat tu , sy cuma mainmain ja. sy harap ko dpt mengikuti jalan yg terbaik dlm setiap hal yg ko lakukan, tuhan selalu memberkati ko. sy x mampu utk katakan perkataan jgn lupakan sy. sbb manusia sukar utk d ramal. berharap akan lebih mnyakitkan. jadi , lbh baik silent stay. hmm. itu ja laa. sori tipu ko sy ckp panjanggggg gila kn. tp sbnarnya pndek gne ja. byk yg sy cut sbb sy rasa hal lain xda d perlukan dlm post ini. akhir kata , 1 hal yg tidak pernah berubah, saya selalu ada untuk ko :D



xoxo - magg siikasutpink <3

Sunday, 21 October 2012

Gula - gulaaaa :)

haloo , tajuk yangg pelik tapi cerita yang menarik . aisehhh ~ kununla . hahaha . cerita ini mengenai kisah kemarin . kami jalan-jalan buang boringg . haha . stay time hujan macam sweet couple xDD aitsss , jangan pikir bukanbukan . sy sokong dea utk mendapat princess dea okk , sy baca lg msg2 durgg ( hafal ) wahaha . about yesterday bukan sweet moment tp precious moment :) ya laaaa , kami mana pena sweet . betumbuk seja selalu , hahaha . not friend , not brother . so what are we ?? we are sasau'sasau . hehehe :P nda baaa , oii . jangan ko tumbuk tu skrin lappy baca ne blogg . kita kan suka sasau ;3 ada yg gurauan , ada jg yg ikhlas dr hati sy yang suci ne xD dea nda mo kunun suda kena pggl cicak , comel pun tu nickname . hehe . mimangg bah kau , nda menghargai ==' sehhhh ~ jdiii , pggl dea gulagula sbb itu tanda perkenalan kami . anywayy , susah mo explain relation yang gila di kepala otak kami . XD baru jaaa ba kmi kenal ne , blum 1 bulan pun ( yaka ?? ) . antam laaa , itu ikut pekiraan sy laa . plan harini , buat kek utk si gulagula ne . kek purple ;p sbb itu tanda kaler dea sama org yg dea suka :) hehehe . walaupun kami ne rapat , teada orgg tau sbb nnti orgg byk pikir lainlain . lgpun sy ne ada stalker , AHAHAHAHA ! gilaa -.- . kami punya tempat lepak sanaa full house atau glnggang basket d skola :P kerja kami sebenarnya berceritaaaaa ja sampai kami lapar . hahaha . sy buat ne post utk dea sbb sy tau dea tnggu'tnggu ne sy post utk dea , dea kan suka rasa terharuu xDD bhaaa , ko free ka ? jumm kita pi bulan . bosann ouu di tenom ;p

p/s - panat saya edit balik ne post , banyak sia padamm :P


xoxo - maggrawkdeawesome <3

Saturday, 20 October 2012

ini permintaan sii geng karas :D

haiii , saya ada saturangg geng karas :p nama dea di rahsiaaa kan sebab nanti dea gagal dalam percintaan . HAHAHA , dea sgt noob ~ nda baaa . dea bagus , sembuii ( kunun laaa ) . cara kami kenal sangat pelik laaa , dea mau bagi gulagula kunun . tapi saya ingat dea mainmain , soo saya buat dun care . rupanya , hati dea terguris . dea cakap laaa yg sy ne tembirangg . ohmyyyyyy XD akhirnyaaa , kesalahfahaman itu selesai di gelanggang basketball . berkawan la kunun kamii , saling bermaafan . silly things spjg kami bkawan adalah , kami di salahertikan . means ada laa yg pi sound dea kunun , mgaku lagi tu buifren saya . wahhh3 . sbar sejalaaa~  chehhh ~ tapi dea ne ndatau la ikhlas ka nda bkawan . sbb pandai jadi jahat baaa gaya dea sama sayaa . kalo baikk , yangg terlampau baik . aisehhh , kau marah ka ne baca ? XD hahah . sy suda buat post khas ne untuk kau , kadi nda bole marah . belanja cola okk ? :pp kami punya persahabatan yang indah ne cuma dalam dunia kami jaaa , orang lain nda bule tau sebab ada laaaaa tu xD semoga kami sentiasa gembira bersama . hahaha , mcm couple pulak . trololol ~ no larrr . saya doakan dea berjaya mengejar kebahagiaan dea , and utk geng karas ku . ' saya sentiasa di sini untuk ko ' hehehe .


p/s - met u as a chance , being friend wit u was luck . to keep the relationship is up to u and me :)



xoxo - maggrawkdeawesome <3

Friday, 19 October 2012

hai , heloo :)

otak blur ~ saya cuma rasa ingin minum cola saat ini ;p

Thursday, 16 August 2012

its been a long time :')

haii guysss :D wassup ? hows ur day ? well , im kinda stupid and crazy here. but still can move on and pretend to b strong. rawkk yeahh (Y) to b honest , tahun brokenheart ne 2012. HAHAHA. kick kan ayat saia ? weww~ sabar sejaaa. byk btl perubahan drastik yg sy ambil dlm 4 bulan ne. salah satunya ialah , tinggal di asrama. XD gila ? mmg gilaa. khdupan d asrama tdk jg truk bhh . trust me . tp itupn kalo ramai kwn and supporter , ndala boringg . roomate saia pn sumanya baikkk punyaaa :D junior2 saia okee , sntiasa ON kalo bwa buat apaapa . 1 jaa yg sy nda tahan , nda cukup tdur. gila bebb , kalo dulu nda pena pn tdur dlm kelas , skrgg ? time kimia pn brani pdahal cikgu dea yg pling awesome kalo marah . huu >___< . nsib blum pena kena sound. hehehe . the end psl cerita asramaa :P okehh , cerita lg psl exam . nahhh ~ palingg manang laa ni kali especially itu paper addmaths XD antam sejaaaa . yg len , tingu2 kijap . pura2 fikir , baling2 pen pastu tidur. hahaha. awesome kann ? anywayy , mau hari raya aidilfitri suda bh kann ? palingg like . sebab ? CUTI DAN MAKANAN . heee , lapar ja p serang ruma jiran2 . malas kan mau msk d ruma sndri , hehe. aihhh ~ cepat btul ne masa blalu kann , ndalama lg befdayy sy. apa knun wish sy ne thun ? ntah laa , mau hdup gmbra seja. mau pulihkan sgla kelukaan yg tlalu mndalam d hati ini. aisehh , mcm la tlmpau frust. butt , yes i do . mmg sy hdup hilang tujuan lps break sema itu ex buifren. tp hdup msti go on kann ? so , thats what i doing rite nw. hargai org yg syg sy dan yg lbh pantas dptkan sy. deiii , jiwangg kunun saia . hehehe. ok laaa , penat bh kunun sy menaip ne. thats all :D thankyouu for reading. take care and god bless :)



p/s - i wonder why i feel sucks ? make me feel love once again ~


xoxo ; maggrawkdeawesome ~

Monday, 21 May 2012

heyyhooo :D

helo people :) jarang'jarang kan saya update blog ? soory , sminggu skali jak ada masa , itupun law bkesmpatan . khidupan ini sungguh sibuk =.= . neahhh , semua org happy sudaa , rileks sbb habis paper , saya ? bsok bru paper kimia , lusa addmaths dan strusnyaa fizik . fuhhh ! pnyeksaan :( saya mcm teda mud seja mau blajar slalu . sumthing missing in me , tp ndatao la apaa . LOL . its been a crazy day lately , rushing to do evrything . saya kan budak keja last minute ;3 hmmmm . saya tau teacher bio msti kcwa sbb paper 3 sayaa ? mcm tin b'karat . antam jak saya pi jawap . T.T damnnn , otak msti cramp kalo nmpk soalan susah skit . time study mcm besa jaa , tp sama jgaa , condemn law jwp soalan . haihhh ~ mau minum minyak unta kali ne baru pintar , kan ? hehehe . tapi ada juga hal yg buat saya gembira bhh ni minggu . adaka ptut sy p sms budak klas sbah , LOL !!! knapa sy bgtu brani =.= skrg ne , asl limpas klas durg ja trus dorg pnngl dea . yaiiiii ~ lucu dan memalukan jg skit2 tp sy suka . ngolll XDD aitsss , nda bule lbh2 magg . nnti sy jg yg kcewa tu kann . huuu ~ mnggu2 dpan kakak sy pulang dr Kl , sungguh bahagiaaaa :DDDD rindu stgh mati dgn soul sis <3 kamu adaa ? teda kan . neahhh , kami ada byk psamaan . dari luar smpai dalaman , bnda yg dia alami msti saya akan alami juga , contohnyaaa , alergik makanan and heartbrokn . duhhh :PP yeahhh , samapai sini seja laa sy tulis ni ari . ohyaaa , 1 lagi . actually , sy boring bh berfesbuk tp tda jg dpt kwl diri dr online , mcm lol kannn :)

p/s : kawan saya ckp , saya suka sbut pkataan LOL , ehhh , iya kaa ? haha ,

xoxo - maggrawkdeawesome :D

Monday, 14 May 2012

heloo guyss :)

haii kamu :D lama tidak berblogging . andd suma post'post yang lalu telah di padam . org bilang ' jangan kenang benda yang sudah ' means yang sedih'sedih seja laa :) anyway , hidup harus terima kenyataan . satu lagi perkara yang saya baru pelajari dlm hidup ini ialah jangan terlalu mudah menyayangi seseorang . sebab ?? kalau kita di kecewakan , rasa dea memang palingg menyakitkan . ahhh ~ stop saying about love . walaupun di hati suda terisi , deam'deam sejaa . sebab saia sndri pun tidak pasti siapa org dea :) this world full of confused . ohhyeahhh :DD just moving on with my life and hoping to feel love once again <3 phewww ~ TUTUP CERITA . okee , skrg mau ckp pasal EXAM . arghhhhh ~ so damn crazy :(( paper biology saya sgt'sgt mngecewakan . byk soalan sy bg kosong , esei pun ntah apa'apa saya jawapp . saya betul'betul tda sngka bhagian otak yang keluar , padahal saya berabis study itu muscle'muscle . honestly , saya betul'betul kcewa dgn diri sendiri . how can i did stupid careless mistakes ?? :'( uhhh . sokayy laa , suda berlalu . masih ada paper 3 and paper 1 . tapi itupun law saya dpt jwp dgn baik . hurmmm . just pray and hope for the best . time jawap paper fizik , tiba'tiba rasa mengantuk gilaaa . hilang fokus maw menjawap , budak kelas atas pun mcm bwt clubbing . bising gilaa johh . kalau ada meriam , saya baling jak tuhh pii atas . haiihhh ~ betul'betul blur otak saya time exam nie . belum lagi SPM , nahhh . ndataw la kalau saya bergulik'gulik dalam dewan peperiksaan mau pikir jawapan taw . pling slumber time exam sivik , smbil jawap paper sambil makan'makan . sii sarah yang duduk sebelah pun cakap ' makan jak kau ne , magg ' . hehehehe , lapaar bhh xD nda bule otak saya generate law teda mkn apa'apa . lol . hrp dpt improve rsults saya :) biar terbukti sema sii dady , saya pgg henpon pun saya bole berjaya . aisehhh :3 . umm , anyway , happy mother's day to my mom . i love her soo much :') mum saya laa yg paling sporting saya rasa dlm family , minta apaa pun kena bagi . teda pena dea marah saya . saya sakit , dea jaga . saya takut mau tidur mlm , dea kci kawan . saya minta tolong buat folio pn dea tolong walaupun dea teataw mau buat apa'apa . hmmm :'D saya sayang mama sangat'sangat <3 mama , jaga kesihatan baik'baik arr . janagan selalu buat kerja berat'berat . tidak kena suru pun mama pi buat . hmmm :( saya teda maw kehilangan mama . mama laa wanita yang paling saya sayang dan perlu di dunia ne . mama la mama yang terbaik . mama segala'galanya <3 saya minta maaf kalo pena sakitkan hati mama , saya tau tu mama penat tahan perangai saya kann ? selalu mau lebih . selalu mau menang . selalu mau kena dengar cakap . mama sggup tahan prangai saya yang memilih makanan , itu ini . terima kasih mama :D sebelum saya mengakhiri coretan saya di blog hari nie , saya mau bagitaw satu dunia . saya sayang mama sayaaaa ! yeahhhhh :DD 


p/s : u can cry as hard and long as u want today , but remember when u stop crying . u won't crying for the same reason anymore :)
xoxo - maggrawkdeawesome :D

Tuesday, 24 April 2012

saya penatt suda kecewa :')

heyy guys :3 kosong suda kann blog saya ? well , tidak perlu di terangkan apa-apa lagi . kamu pena rasa juga tu kan macamana rasa broken ?? HAHA . steady jaa baa walaupun rasa macam berjalan enda pijak tanah . neway , saya jarang suda ber'blogging juga nie . sorie guys :) but still masi waras lagi ne saya . no worry kepada besties yang temankan saya mengalirkan air mata tuu , kawan kamu ni akan okay juga suatu saat nanti yaww :)